Uitbreiding assortiment WS Tuinonderhoudsproducten

augustus 15, 2018 11:04 am Gepubliceerd door

Reinigings- en impregneermiddelen voor sierbestrating

Doordat buitenbestrating onderhevig is aan weersinvloeden, zoals (zure) regen en ultraviolette straling, betekent dit dat de oppervlakte (kleur) van uw bestrating wordt aangetast c.q. vervaagd.

Een oplossing hiervoor is het gebruik van reinigings- en impregneermiddelen van WS Tuinproducten.

Het gebruik van deze producten is simpel en effectief, en zorgt ervoor dat uw sierbestrating (jaren) langer meegaat!

WS onderhoudsproducten:
– Brengt een beschermlaag aan
– Rekent af met kalkuitbloei, algen of mos
– Haalt de kleur op
– Zorgt voor antislip

 

Steenlijmen

Voor het verlijmen van allerlei steensoorten zoals stapelblokken of muurelementen hebben wij de volgende producten in ons assortiment:

  • PU-spuitlijm inhoud 500 ml; een hoogwaardige klant-en-klare polyurethaan lijmschuim
  • Polymeerkit (zwart) inhoud 290 ml; multifunctionele montagelijm voor het afdichten/verlijmen van de meest voorkomende sierbestrating- of bouwmaterialen.
  • Steenlijm poeder inhoud 15 kg; water toevoegen en u heeft een gebruiksklare mortel. De steenlijmpoeder is weerbestendig, heeft een hoge kleefkracht, is extra vloeibaar tijdens gebruik en wordt snel hard na verwerking

Voegmiddelen voor terrastegels

Voegkruisjes 5 mm (verpakking 100 stuks)Met voegkruisjes worden uw terrastegels altijd op de juiste voegbreedte gelegd!  Een ideaal product voordat u aan de slag gaat met voegmortel.

Voegmortel kant en klaar (inhoud 12,5 kg)

 

Eenvoudig in gebruik en zeer effectief. De voegmortel zorgt ervoor dat uw terras onkruidvrij blijft! Leverbaar in de kleuren basalt, beige en grijs zodat er altijd een kleur te vinden is die past bij uw bestrating.